ORDER FORM

Full Name (NRIC):
Email Address :
Contact No :
Postal Address :
Enquiry :
Order Code No :
Size :

form creator

SIZE CHART

SIZE CHART

LONG SLEEVE INNER DRESS FOR JUBAH / TUNIC DRESS

Long Sleeve Inner Dress for Muslimah.


Actual color may vary from photo

Available Size : L & XL (Stretchable)
Choice of Colour :   Grey , Maroon , Lilac, Pastel Pink, Fuschia (Shocking Pink) &Turquoise 

RM 55.00

15 comments:

  1. x ada ke inner dress warna light purple??

    ReplyDelete
  2. hi ct,

    light purple baru je 'sold out'.. Yg tinggal hanya light pink dan lain2 warna yg diatas shj..

    ReplyDelete
  3. salam qaseh , u emailkan kt i order u with your detail..normally by pos laju takes 1-2 days..if klang valley , pj or shah alam i boleh hantar..

    ReplyDelete
  4. salam..saya maz nak tanya abt inner diatas yg warna pink tu spt dlm gmbr..masih ada ke..kalau ada sy akan place order..but do let me now asap.

    thanks

    ReplyDelete
  5. Salam Maz, Warna Light Pink baru 'Sold Out'.. Tp warna Dark Pink (Fuschia) masih ada size XL lg.. Jika berminat sila sms saya nama & alamat ke 012-381 0109 atau blh call saya..
    Terima Kasih

    ReplyDelete
  6. Yang biru ada lagi tak? Size M ada?

    ReplyDelete
  7. Ya Biru (Turquoise) masih ada lagi tapi hanya tinggal size XL shj.. Size M memang takde.. Sila hantar e-mail or order form jika berminat ya..
    Terima Kasih

    ReplyDelete
  8. Assalam..bley x bg detail ukuran size L & XL?
    warna putih ada stock lg?

    ReplyDelete
  9. Salam, panjang size L 52" dan XL 53".. Ukuran badan kami takde tapi material strechable dan jika anda pakai baju size M blh pakai inner size L..

    ReplyDelete
  10. material jenis apa?

    ReplyDelete
  11. hi kak, yang ini ada lagi tak colour Dark Grey atau Black.... saiz L,

    ReplyDelete
  12. Hi Asha, Long Sleeve Inner saiz L masih ada lagi Color Grey dan Black.. Kalau berminat sms kami ye..

    ReplyDelete
  13. Salam..nk tny, turqoise size L ade lg x?besar sgt x size L tu?

    ReplyDelete
  14. inner y color hitam ade x,,,

    ReplyDelete

CLICK "OLDER POST" TO VIEW MORE DESIGNS
 
top